Ni har säkert märkt det och det har jag också. Under hösten gick jag och blev smått bokgalen. Började kolla på massa "booktubers" (youtubers som pratar om böcker) och köpte och läste. Bloggen fick också främst ett bokfokus när jag väl skrev något.
 
I år ska jag försöka hålla igen på mitt bokköpande och deltar i något som kallas 0by16, vilket betyder att man ska försöka läsa alla sina olästa böcker till 2016. Jag kommer inte vara superstrikt mot mig själv eftersom jag har 63 olästa böcker just nu (och har andra saker för mig också) men jag ska försöka göra mitt bästa! Denna vecka har jag (tack vare ett bokmaraton) hunnit läsa fem och en halv böcker, så vem vet. Kanske hinner jag läsa alla på min hylla innan året är slut.
 
Jag vill också försöka få ett större fokus på bloggen till skapandet, kreativitet och makeri. Det var ju därför jag startade den. Dock krävs ju det att jag lägger ifrån mig den där boken ibland och skapar något, haha! Snart kommer ett inlägg om skaparåret 2015 (en del av det i alla fall)!
 
Men först vill jag såklart visa de sista böckerna jag köpte innan 2014 tog slut. Här är dem:
 
 
 
The knife of never letting go, The ask and the answer, Monsters of men av Patrick Ness. "Chaos Walking"-trilogin.
 
Berättelser från Engelsfors (som är en grafisk novel) av Mats Strandberg, Sara Bergman Elfgren och illustratörerna Karl Johnsson, Lina Neidestam och Kim W Andersson.
 
Trollkarlen från Övärlden av Ursula K. Le Guin
 
The Graveyard book, Coraline och Odd och frostjättarna, alla av Neil Gaiman.